Firbimaticról


Az 1971-es alapítású vegytisztító gépeket gyártó Firbimatic céget a világ vezető vállalatai között tartják számon. Hírnevét köszönheti a kitűnő menedzsmentnek, a szakképzett munkaerőnek, a professzionális elosztási hálózatának, de mindenekelőtt irányelvük betartásának, mely szerint kizárólag a legmagasabb minőség az irányadó gépgyártásukban.

Nagy hangsúlyt fektetnek az alkalmazott modern technológiára, a környezetvédelemre, a felhasználók biztonságára, valamint a minél alacsonyabb üzemeltetési költségek elérésére.
A folyamatos beruházások a cég szignifikáns fejlődését eredményezték, állandósították a minőség/ár arányt.

A Firbimatic gépeivel példátlan technológiai és kereskedelmi fölényt szerzett a nemzetközi piacon.

Három termékcsaládba sorolhatóak gépeik:

Az Új F-szériás energiatakarékos vegytisztítógépeket  10-15 kg töltősúlyig kínáljuk

A Vortex vegytisztítógép sorozat méretskálája 18 kg töltősúlytól 40 kg-ig terjed.

A legújabb 2011-es fejlesztés az EcoGreen K sorozatú vegytisztítógép, amely a perklóretilént kiváltó Solvon K4 oldószerre lett kifejlesztve.

Alapvető jellemzőik a következők:

·VOC direktívának megfelelő technológia
·Környezetbarát tervezés.
·Hatékony tisztítás.
·A lehetséges legalacsonyabb üzemeltetési költségek.
·Modern külső.
Tekintse meg a részleteket prospektusunkból, vagy az almenüpontokban!


Általános jellemzők


A Firbimatic vegytisztító berendezéseket csúcsminőség   jellemzi.
·A vegytisztítógépek kapacitása nagy, 10-80 kg töltősúllyal rendelkeznek.
·Megfelelnek a legmodernebb környezetvédelmi technológiának a legalacsonyabb per felhasználásával.
·Elektromos vagy gőzfűtésű kivitelben rendelhetőek meg.
·Zárt rendszerű a ciklus végéig, ajtószellőztetés.
·Kétirányú dobforgás, frekvenciaváltós motor, állítható dob fordulatszám.
·Computer vezérlés, illetve kézi vezérlés is lehetséges.
·Segédanyag adagoló, szárítási hőmérséklet digitális beadására van mód.
·Dob, visszanyerőegység, desztillátor, kondenzátor, vízleválasztó, szűrőház, tűfogó betétestöl, segédanyag-adagolótartály rozsdamentes acélból.
 


 

Vélemények termékeinkről
Mátyás Király Gyógyszálloda

Az Ipso berendezések magas műszaki színvonala miatt, csak fenntartó karbantartásra van szükség, így szállodánk vendégei élvezhetik a professzionális berendezések által tisztított textíliák kiemelkedő minőségét.

Pick Szeged Zrt.

A kimosott munkaruhák folyamatosan jó minőségben megfeleltek gyárunk magas higiéniai követelményeinek. Az Ipso gépek működésével és szervizével összességében mindvégig elégedettek voltunk, az ígért minőségnek kiválóan megfeleltek.


Szegedi Gyermekkórház


Az Ipso gép, különösen légrugós felfüggesztésének köszönhetően stabilan működik, centrifugális hatása kiváló és jól kezelhető.


 

Szuper Hattyú Bt

Az Ipso gépeknek kevés a szervizigényük, energiatakarékosan üzemeltethetőek és megbízhatóak, nem kell mosodánknak a leállástól tartani, a gépek folyamatosan jól működnek.

Magyar Mosodák

Amióta vásároltam a cégtől folyamatos kapcsolatba vagyunk, és nagyon pozitívak a tapasztalataim.

Gyirmót SE


Nagyon pozitívak a tapasztalataink, az ajánlatban azt nyújtották, amit vártunk, személyre szabottan. Ajánljuk minden sportegyesület számára.


Park Hotel&Restaurant

Mosodánk megbízhatóan működik az Ipso gépekkel olyannyira, hogy nincs szükség több váltás ágyneműre, nem kellett többszörös tartalékot vásárolnunk belőle. A mosás, szárítás, vasalás gyorsan elvégezhető.

Csongrád Megyei Önkormányzat Hivatala

A Csongrád Megyei Önkormányzat intézményeinek szinte valamennyi mosodájában megtalálhatók az Ipso gépek, melyek hosszútávon is megbízhatóan, gazdaságosan üzemelnek.

Spoon Cafe

A legkönnyebben őket találtam meg az interneten, majd minden gördülékenyen zajlott.

Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotel, Bükfürdő

Hasznos volt számunkra a döntés előtt, hogy részt vettünk a cég egyik gyakorlati bemutatóján. Ezenkívül az OPTimum szárítógép vezérlés miatt döntöttünk az IPSO mellett. Ajánljuk a bükfürdői szállodák számára.

Gallicoop Zrt.

Kezelőbarát üzemeltetést biztosítanak a személyzet részére. IPSO gőzüzemű berendezéseink megbízhatóak, szemrevételezésen kívül a karbantartás végrehajtásával más felügyeletet nem igényel. Az Ipso márka üzemeltetése gazdasági szempontból is ajánlatos.


Időskorúak Otthona, Nagylózs

Az Ipso gépek tisztító hatásfoka rendkívül jó, a széles programválasztékból könnyen meg lehet találni a legmegfelelőbbet. A berendezések kezelése egyszerű, ennek elsajátítását megkönnyítették beüzemeléskor a Bepatek Kft-től érkező szervizes kollégák, akik betanították a gépkezelőket.

Zöld Vegytisztító Kft


Az Ipso mosógép közel két éve meghibásodás nélkül megbízhatóan működik. A mosási hatékonysága nagyon jó, a centrifugálás hatásfoka kitűnő.Hotel Béke

Más mosodák igényeihez igazodva az Ipso mosó-csavarógép igen sokféle műveleti sorrendre átprogramozható. A kézi vegyszer beadagolás és programindítás után a gép tejesen önállóan végzi a mosást az előmosástól a centrifugálásig.


Őszy és Őszy Kft (5aSec)


A kisebb meghibásodásokat a Bepatek állandó szervizes csapata gyorsan kijavítja, a szükséges alkatrészt azonnal pótolni tudja.

Pomázi Egervári-Halmai Focisuli SE

A Pomázi Focisuli SE 2012-ben vásárolt TAO támogatásból egy IPSO CS8 mosó-szárítógép tornyot.
A gépet a Bepatek Kft szakemberei segítségével letelepítettük és üzembe helyeztük, s azóta a szertárosunk nagy megelégedésére napi szinten használjuk, majd 200 sportoló, és edző, gyakorló és mérkőzés szereléseinek tisztítására.
A szertárosunk tapasztalata szerint hatalmas segítséget jelent az IPSO CS8 típusú gép, az eddigi 2-3 háztarási gép egyidejű használata helyett, az új géppel az eddigi mosási idő töredéke alatt végez a mosással.
Nagy segítséget jelent az azonnali szárítás is, mivel az eddigi mosások után, az öltözők napokig tele voltak a szárítandó ruhákkal.
Az új géppel való mosás és szárítás során megszűnt az öltőzők párásodása és dohszaga is.
Például az ifjúsági csapat szerelését a felnőtt csapat mérkőzése alatt tudja kimosni, majd a felnőtt csapat szerelését közvetlenül a mérkőzés utáni egy óra alatt, amig a játékosok fürödnek, öltöznek rendbe tudja tenni.

7Seasons Apartmanház

A Bepatek Kft. egy stabil vállalat, nagy múlttal, így megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkezve, akik biztonsággal fognak kiszolgálni bennünket hosszú távon, hiszen az ipari mosodai gépeket éveken át szeretnénk használni, így nyilván karbantartásra is lesz szükség.
Az általuk forgalmazott IPSO berendezésekről korábbi mosodai szolgáltatónk és egyéb felhasználók is nagyon pozitívan nyilatkoztak, ezért biztosak voltunk abban, hogy jól döntünk, és sem a gyár, sem pedig a Bepatek Kft. nem fog eltűnni a jövőben.

Sopronkőhidai Fegyház és Börtön

Az IPSO IY 400 robusztussága ellenére működés közben meg sem mozdul a gép! Egy élére állított 100  Ft-os érmével le is teszteltük ezt a lengéscsillapítást, s a 100 forintos érme a gép centrifugálása közben sem dőlt el.