Pénzügyileg a legstabilabb cégek között a BEPATEK 
 

2017. első negyed évében 515 ezer céget tartott nyilván a Bisnode Magyarország Kft.. A  BEPATEK mind közül olyan minősítéssel rendelkezik, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a., s ez a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítvány. Ez jelzi, hogy az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata  a BEPATEK kft.-vel rendkívül alacsony. 

 
A Bisnode tanúsítvány AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, melyből a legmagasabbat, az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be, és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A minősítés szigorúan szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén. 
 

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a BEPATEK Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A f

entieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy, mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a BEPATEK Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

 2017. szeptember 19.