Páratlan önkiszolgáló mosodai szakértelem,
amely a gyors, hatékony és megbízható IPSO mosodai berendezéseken alapul

 


Az IPSO szerte a világon a legmegbízhatóbb márka az önkiszolgáló mosodai szektorban. Több száz befektetőt és szolgáltatót indítottak már el az önkiszolgáló mosodák létrehozásában, saját tulajdonú üzleti modellként megvalósítva.

Ipso, az önkiszolgáló mosodák szakértője - franchise díj nélkül

Az IPSO mosodai berendezések valamennyi típusa készül érmés verzióban, s a gyors, hatékony, rendkívül korszerű vezérléssel ellátott ipari mosógépek és szárítógépek népszerűek a végfelhasználók körében.
Az IPSO franchise díj nélkül adja át szakmai tudását az önkiszolgáló mosoda létrehozásához, s a számos európai és amerikai referencia tanúskodik azok nyereséges működéséről.

Cégünk önkiszolgáló mosodák tervezését, szolgáltatók, intézmények (kollégiumok) számára is végzi. A mosoda kialakítását a legmodernebb automata központi fizető berendezéssel tudjuk felszerelni, kifejezetten önkiszolgáló mosodák számára tervezve.

 

Mit tesz egy érmés mosodát vonzó üzleti lehetőséggé?

  • A befektetés megtérülése (ROI) magas
  • A recesszióval szemben ellenálló beruházásként egy önkiszolgáló mosodát gyakorlatilag nem érint a gazdasági lelassulás
  • Egyedülálló üzleti modell, amely nagyon kis mértékű irányítást, illetve kisszámú személyzetet igényel
  • A fix költségek, a szolgáltatás készpénzben történő előre kifizetése és a franchise díj nélküli működtetés mind hozzájárulnak az önkiszolgáló mosoda vonzerejéhez
  • Az ügyfélbázist jelentő lakásbérlők száma évről-évre növekszik Európa szerte
  • Időtakarékos kényelmi megoldás az ügyfél számára


Az Önnek megfelelő megoldás

Az IPSO csak mosodákkal foglalkozik. Az iparágat töviről hegyire ismeri, és MI az IPSO támogatásával minden szakértelmünket, erőforrásunkat és innovációnkat arra fordítjuk, hogy Magyarországon vezető mosodaipari megoldásokat nyújtsunk vevőinknek.

 

Miért az IPSO?

A költségek nem mehetnek annak rovására, hogy Önök napról napra minőségi önkiszolgáló mosodai szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleiknek.

SMART COST CONTROL - az IPSO berendezések olyan "okos" megoldásokkal vannak kifejlesztve, amelyek biztosítják a költségek alacsonyan tartását, így az üzleti befektetés minél gyorsabb megtérülését, és nyerességességét.
Munkaerő, közművek (víz, energia), mosószerek - minden költségtípusra rendelkeznek az IPSO mosodai berendezések egy hozzáadott modullal, fejlesztéssel, amelyeknek a vezérlések beállításán keresztül történő használatával biztosított az üzemeltetési költségek csökkentése. 

 

 

 


Kérjen tőlünk ajánlatot a saját önkiszolgáló mosodájának projektjéhez
!

 

 

 


Vélemények termékeinkről
Mátyás Király Gyógyszálloda

Az Ipso berendezések magas műszaki színvonala miatt, csak fenntartó karbantartásra van szükség, így szállodánk vendégei élvezhetik a professzionális berendezések által tisztított textíliák kiemelkedő minőségét.

Pick Szeged Zrt.

A kimosott munkaruhák folyamatosan jó minőségben megfeleltek gyárunk magas higiéniai követelményeinek. Az Ipso gépek működésével és szervizével összességében mindvégig elégedettek voltunk, az ígért minőségnek kiválóan megfeleltek.


Szegedi Gyermekkórház


Az Ipso gép, különösen légrugós felfüggesztésének köszönhetően stabilan működik, centrifugális hatása kiváló és jól kezelhető.


 

Szuper Hattyú Bt

Az Ipso gépeknek kevés a szervizigényük, energiatakarékosan üzemeltethetőek és megbízhatóak, nem kell mosodánknak a leállástól tartani, a gépek folyamatosan jól működnek.

Magyar Mosodák

Amióta vásároltam a cégtől folyamatos kapcsolatba vagyunk, és nagyon pozitívak a tapasztalataim.

Gyirmót SE


Nagyon pozitívak a tapasztalataink, az ajánlatban azt nyújtották, amit vártunk, személyre szabottan. Ajánljuk minden sportegyesület számára.


Park Hotel&Restaurant

Mosodánk megbízhatóan működik az Ipso gépekkel olyannyira, hogy nincs szükség több váltás ágyneműre, nem kellett többszörös tartalékot vásárolnunk belőle. A mosás, szárítás, vasalás gyorsan elvégezhető.

Csongrád Megyei Önkormányzat Hivatala

A Csongrád Megyei Önkormányzat intézményeinek szinte valamennyi mosodájában megtalálhatók az Ipso gépek, melyek hosszútávon is megbízhatóan, gazdaságosan üzemelnek.

Spoon Cafe

A legkönnyebben őket találtam meg az interneten, majd minden gördülékenyen zajlott.

Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotel, Bükfürdő

Hasznos volt számunkra a döntés előtt, hogy részt vettünk a cég egyik gyakorlati bemutatóján. Ezenkívül az OPTimum szárítógép vezérlés miatt döntöttünk az IPSO mellett. Ajánljuk a bükfürdői szállodák számára.

Gallicoop Zrt.

Kezelőbarát üzemeltetést biztosítanak a személyzet részére. IPSO gőzüzemű berendezéseink megbízhatóak, szemrevételezésen kívül a karbantartás végrehajtásával más felügyeletet nem igényel. Az Ipso márka üzemeltetése gazdasági szempontból is ajánlatos.


Időskorúak Otthona, Nagylózs

Az Ipso gépek tisztító hatásfoka rendkívül jó, a széles programválasztékból könnyen meg lehet találni a legmegfelelőbbet. A berendezések kezelése egyszerű, ennek elsajátítását megkönnyítették beüzemeléskor a Bepatek Kft-től érkező szervizes kollégák, akik betanították a gépkezelőket.

Zöld Vegytisztító Kft


Az Ipso mosógép közel két éve meghibásodás nélkül megbízhatóan működik. A mosási hatékonysága nagyon jó, a centrifugálás hatásfoka kitűnő.Hotel Béke

Más mosodák igényeihez igazodva az Ipso mosó-csavarógép igen sokféle műveleti sorrendre átprogramozható. A kézi vegyszer beadagolás és programindítás után a gép tejesen önállóan végzi a mosást az előmosástól a centrifugálásig.


Őszy és Őszy Kft (5aSec)


A kisebb meghibásodásokat a Bepatek állandó szervizes csapata gyorsan kijavítja, a szükséges alkatrészt azonnal pótolni tudja.

Pomázi Egervári-Halmai Focisuli SE

A Pomázi Focisuli SE 2012-ben vásárolt TAO támogatásból egy IPSO CS8 mosó-szárítógép tornyot.
A gépet a Bepatek Kft szakemberei segítségével letelepítettük és üzembe helyeztük, s azóta a szertárosunk nagy megelégedésére napi szinten használjuk, majd 200 sportoló, és edző, gyakorló és mérkőzés szereléseinek tisztítására.
A szertárosunk tapasztalata szerint hatalmas segítséget jelent az IPSO CS8 típusú gép, az eddigi 2-3 háztarási gép egyidejű használata helyett, az új géppel az eddigi mosási idő töredéke alatt végez a mosással.
Nagy segítséget jelent az azonnali szárítás is, mivel az eddigi mosások után, az öltözők napokig tele voltak a szárítandó ruhákkal.
Az új géppel való mosás és szárítás során megszűnt az öltőzők párásodása és dohszaga is.
Például az ifjúsági csapat szerelését a felnőtt csapat mérkőzése alatt tudja kimosni, majd a felnőtt csapat szerelését közvetlenül a mérkőzés utáni egy óra alatt, amig a játékosok fürödnek, öltöznek rendbe tudja tenni.

7Seasons Apartmanház

A Bepatek Kft. egy stabil vállalat, nagy múlttal, így megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkezve, akik biztonsággal fognak kiszolgálni bennünket hosszú távon, hiszen az ipari mosodai gépeket éveken át szeretnénk használni, így nyilván karbantartásra is lesz szükség.
Az általuk forgalmazott IPSO berendezésekről korábbi mosodai szolgáltatónk és egyéb felhasználók is nagyon pozitívan nyilatkoztak, ezért biztosak voltunk abban, hogy jól döntünk, és sem a gyár, sem pedig a Bepatek Kft. nem fog eltűnni a jövőben.

Sopronkőhidai Fegyház és Börtön

Az IPSO IY 400 robusztussága ellenére működés közben meg sem mozdul a gép! Egy élére állított 100  Ft-os érmével le is teszteltük ezt a lengéscsillapítást, s a 100 forintos érme a gép centrifugálása közben sem dőlt el.